Kdo nam niža boniteto
pod kategorijami: slovenija politika

Pomagajte mi poiskati vzorec:

4.11.2011

Davčna uprava prične z migracijo na nov informacijski sistem, in javnosti postane jasno, da ta ne deluje. Na davčnem uradu morajo ročno preverjati dogajanje. Na 24ur so posneli gospo Ado Klemenak, kako zelo neprepričljivo zagotovi, da vse deluje.

/b/images/2011_durs_vse_dela.png

16.11.2011

Računsko sodišče ugotovi, da Služba vlade za lokalno samoupravo in regionalno politiko zaradi neustrezne izvedbe informacijskega sistema letno izgublja prek 300 milijonov evrov.

december 2011

Bilten javnih financ (XLS) za oktober in november 2011 vsebujeta po dva stolpca, od katerih je zaradi prehoda na nov informacijski sistem eden ocena. Skupni znesek prihodkov je pravi, ni pa povsem jasno od kje prihodki izhajajo.

december 2011

Ministrstvo za finance odproda dodatnih 900 milijonov zakladnih menic.

11.1.2012

Durs nima denarja in z izplačili več kot pol milijona evrov zamuja več kot 30 dni, zato se mora prijaviti v obvezni pobot.

Lahko opazite vzorec ali pa še naprej slepo verjamete, da nam boniteto nižajo izjave raznih upokojencev. Za začetek bi bilo za naše gospodarstvo zelo dobro, če bi v naši državi popravili kak informacijski sistem ali dva, ki upravlja z denarjem.